Mindfulness merellä

Mindfulness eli hyväksyvän tietoisen läsnäolon menetelmä on hyvin runsaasti tutkittu ja laajasti jo vuosikymmeniä käytetty hyvinvointia tukeva stressinhallinnan työväline. Heidi on kouluttanut aihepiirin parissa vuodesta 2015 asti tuhansia ihmisiä.

Nyt mindfulness viedään merelle!

Merellä ollessa monet ihmiset kokevat rentoutumista. Huolet jäävät maihin, ollaan tässä ja nyt. Toisinsanoen hyvin läsnä!
Mindfulness merellä yhdistää nämä kaksi elementtiä vaikuttavaksi paketiksi! Jokainen purjehdukselle osallistuja saa myös mukaan pienen harjoituksen omaan arkeen.

Koulutus järjestetään päivä- tai iltapurjehduksena, kesto 3-8h.

Koulutukset toteutetaan usein yhteistyökumppaneiden veneillä, jotka soveltuvat myös hieman suuremmille ryhmille. Mindfulness merellä -purjehdukseen osallistujan ei tarvitse osata purjehtia tai edes osallistua purjehdukseen, ellei sitä itse halua. Täällä saa olla, tankata hyvinvointia ja nauttia merestä juuri sillä tavalla, kuin siinä hetkessä tuntuu mielekkäältä!

Hinta määräytyy sopimuksen mukaan.
Mindfulness merellä -paketit on suunnattu ensisijaisesti työyhteisöille, mutta tottakai aina voi kerätä vaikka kaveriporukan ja lähteä nauttimaan läsnäoloharjoituksista ja merestä! Ota rohkeasti yhteyttä!